Reactie plaatsen

Reacties

Manon
een jaar geleden

Super leuk! Zeker aanrader :)

Familie Berden
een jaar geleden

Het bezoek van Sint en zijn pieten op pakjesmiddag was een groot succes. De kids waren compleet verbaasd en ineens heel verlegen. Bedankt voor het bezoek!

Nathalie
een jaar geleden

Wat een leuk bezoek van de Sint en zijn pieten afgelopen zondag. Het was erg gezellig en Luca was erg onder de indruk. Top!

Monique
een jaar geleden

Super avond gehad bedankt Sinterklaas en zijn pieten

Alexandra Colina da costa
een jaar geleden

Het is altijd een feestje dochter wordt bijna 10 jaar en geniet enorm!!

Deborah
een jaar geleden

Het was erg gezellig. De sint en de pieten hadden vooral weer veel humor. We hebben weer wat af gelachen. En de kleine meid vond het weer geweldig!! Bedankt weer. Wij wensen jullie verder nog fijne dagen.

Rita Heater
een jaar geleden

Het was heel fijn. Een rustige en geduldige Sint en heel lief. Hele lieve Pieten. Zelfs een hele lieve Oma Piet ook. De kinderen hebben echt genoten en wij ook. Hopelijk komt Sinterklaas volgend jaar ook weer.

Het Klaverblad (dagbesteding)
een jaar geleden

Wat een super lieve pieten en een mooie sint. Ze deden erg leuk mee met de cliƫnten (beperkte kinderen/jongeren en laag niveau). Ze speelde goed in op hun behoefte en wat hun nodig hadden. Dankjewel en tot volgend jaar!

Samantha
een jaar geleden

Al jaren deze sint en Piet heel erg leuk en mooi gekleed . Dit keer opa Piet gehad die was ook leuk. Tot volgend jaar

Yinnie Wanzing-Man
een jaar geleden

Dit jaar was de 2e keer op rij dat jullie bij ons langs kwamen met pakjesavond. Alles was goed geregeld. Kinderen waren ontzettend blij. Sint en de pieten speelden goed in op de kinderen, vragen beantwoorden en high file geven enzo. Zeer professioneel. Wij zullen jullie volgend jaar zeker weer boeken.